Puhelin

02 251 1816

Sähköposti

info@sankaripuku.fi

Avoinna

ma-ti 10-18, ke-pe 10-17, la 10-15

Palvelua yli 30 vuoden kokemuksella!

Meiltä löydät puvut, asusteet ja arkihousut riippumatta siitä, minkä kokoinen olet. Kokoskaalaamme kuuluvat myös hyvin pienet ja hyvin suuret koot, sekä oman ompelimomme ansiosta meillä onnistuvat myös pienet muokkaukset, kuten lahkeiden tai hihojen lyhennykset ja takkien kavennukset. Meillä sinun ei tarvitse tietää kokomerkinnöistä välttämättä mitään – myyjä etsii sinulle istuvan puvun puolestasi, jolloin puvun hankkiminen on helppoa ja nopeaa. Autamme myös juhlatilaisuuksiin liittyvän etiketin kanssa.

Valttimme ovat markkinoiden taatusti monipuolisimmat kokovalikoimat, jotka löytyvät meiltä suoraan hyllystä! Eikä siinä vielä kaikki, tuotteemme ovat myös muita pukuliikkeitä huomattavasti edullisemmat!

Myymälämme sijaistee vilkkaasti liikennenöidyn Helsinginkadun varrella, Tuomaansillan kupeessa. Toimintamme perustuu vähittäismyyntiin, mutta palvelemme mielellämme myös yritysten ja muiden yhteisöjen tarpeita. Tukkumyyntiasioissa katso sivumme Tukkumyynti jälleenmyyjille ja kysy lisätietoa puh. 02 251 1816 tai info@sankaripuku.fi.